Меню
Количка

Блог Мултимедия за кола

30 септ. Мултимедия за кола: Аудио компоненти на автомобилната мултимедийна система
d 0 87
Звуковата част на съвременната мултимедия за кола обикновено се състои от аудио система, която вече е инсталирана в колата, но има няколко нюанса. Ето някои от аудио компонентите, които са типични за автомобилното аудио:Устройство за главаТова е сърц..
30 септ. Съвети за избор на мултимедия за кола
d 0
Музиката помага на всеки шофьор да се отпусне по време на шофиране, за това изборът на мултимедия за кола, е едно от изпитанията, пред които сме изправени.  В днешната статия, ще ви подскажем на кои функции и особености да обърнете внимание, когато п..
29 септ. Кои са най- важните функции на съвременните модели навигация за кола
d 0 71
В момента могат да се разграничат два типа навигация за кола. Първият тип включва устройства, специално проектирани за автомобили. Те имат големи екрани, гласови подкани и специална стойка. В съвременните модели често контролът се осъществява с помощ..
29 септ. Как да се научим да използваме навигация за кола?
d 0 70
Когато закупите навигация за кола има много неща, на които трябва да обърнете нужното внимание. Едно от тях е нейното поставяне. Когато закупите автомобилна навигация, стойката й винаги се доставят с нея. Тя обикновено се монтира отпред на колата или..
29 септ. Какво представляват модерните навигации за кола?
d 0 68
Социологическо проучване, проведено на доброволни начала сред потребителите на навигация за кола, даде следните резултати. Тези устройства работят перфектно при различни метеорологични условия, включително в ситуации с висока влажност и замърсяване н..
29 септ. Какво е навигация за кола и как правилно да я използвате?
d 0 65
Навигацията е електронно устройство, което комуникира със системата за приемане и предаване на общия комплекс от топогеодезически, координатни и сателитни референтни номера, за да определи местоположението ви на нашата планета.Модерните системи навиг..
Показва 1 до 6 от 40 (7 страници)