За нас

Интернет магазин  2din.eu е специализиран в продажба на GPS навигация за автомобили , таблети с навигация , навигация за камиони и аксесоари, мултимедии за автомобили, 2дин - голям избор на модели на доказано най-ниски цени. Пазарувайте онлайн и се сдобийте с качествена навигация или мултимедия с подробни карти. Следете нашите промоционални цени  и разпродажби и се възползвайте от ниските цени. Всички наши продукти  се пращат до 24 часа с опция „ преглед и тест”.
 

Фирмата предлага и навигационните системи HESPERUS.
HESPERUS е марка с дългогодишни традиции на азиатския пазар. Името и е свързано с производството на висококачествени навигационни системи на достъпни цени. Благодарение на фирма УЕБСПЕЙС ЕООД марката стъпва на българския и европейския пазар. Българските потребители първи ще имат тази възможност да се докоснат до високотехнологичните и качествени продукти.

В превод Hesperus означава Вечерница това е най-ярката звезда на небосклона. От най-древни времена тя е била пътеводител и главен ориентир на пътешествениците.

Фирма УЕБСПЕЙС ЕООД е официален вносител носещ изключителните права на марката за България, имаща за цел да представи марката Hesperus по най-добрия начин.


Защо да изберете нашият онлайн магазин? – Всички продукти са с гарантиран произход и качество на изработка,  конкурентно ниски цени от вносител, разнообразие  и качествено след продажбено обслужване за всички наши клиенти.
С нас спокойствието при покупка Ви е гарантирано!
При изникнали въпроси ние сме  на разположение на GSM: 0895469266 или e-mail: webspace.ltd@gmail.com.